Over Velmon

Velmon Service en Revisie is een onderdeel van de Velmon group. Dit onderdeel is gespecialiseerd in onderhoud, machinebeveiliging en reparatie van metaal- en/of houtbewerkingsmachines. Daarnaast heeft Velmon Service en Revisie een nauwe samenwerking met Stoxon Machines B.V..
Stoxon Machines B.V. is importeur en groothandel van metaalbewerkingmachines.

Het andere onderdeel van de Velmon group is Velmon MPC. Velmon MPC richt zich meer op metaalbewerking van leidingwerk, constructiewerk, kwaliteitslaswerk, orbitaal lassen, engineering, ontwerpen en machine-onderhoud voor de industrie.

Het team 

Velmon Service en Revisie bestaat uit een groep vakmensen met jarenlange ervaring in onderhoud, machinebeveiliging en reparatie aan al uw metaal- en/of houtbewerkingsmachines. Wij kunnen hier door onze jaren lange ervaring goed inspelen op uw wensen.

De klanten van Velmon

Wij hebben projecten uitgevoerd bij onder andere het Ministerie van Defensie, Shell, KLM, NRG, TATA,  gemeentelijke vervoersbedrijven, sociale werkplaatsen, scholen, metaalbewerkingsbedrijven en overige gemeente/overheidsinstellingen. Onze klantengroep is divers en heeft ook vaak specifieke eisen.

Onze werkplaats

Samen met Stoxon Machines BV hebben wij een werkplaats. Deze is aan de Ambachtsring 14 te Heemskerk vanuit hieruit voeren wij onze werkzaamheden op locatie uit.

Certificeringen

Velmon Service en Revisie is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie aan al uw metaal- en/of houtbewerkingsmachines. Onze vakbekwame monteurs keuren volgens NEN3140 en passen uw machines elektrisch aan volgens de EN NEN60204 / 50110 / ARBO. Wij zijn VCA** en ISO9001 gecertificeerd.

De ondernemers achter Velmon

Velmon BV staat voor ‘van der VELden MONtage’ en is sinds de start in 1999 in handen van Bert van der Velden. Begin 2017 is Peter Schouten er bij gekomen en samen runnen zij nu het bedrijf. Waar Velmon MPC en Velmon Service en Revisie onderdeel van zijn.

Peter Schouten en Bert van der Velden Velmon

Peter Schouten en Bert van der Velden

Neem contact op

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!