Over Velmon

Velmon Service en Revisie is een onderdeel van de Velmon group. Dit onderdeel is gespecialiseerd in onderhoud, machinebeveiliging en reparatie van metaal- en/of houtbewerkingsmachines. Daarnaast heeft Velmon Service en Revisie een nauwe samenwerking met Stoxon Machines B.V..
Stoxon Machines B.V. is importeur en groothandel van metaalbewerkingmachines.

Het andere onderdeel van de Velmon group is Velmon MPC. Velmon MPC richt zich meer op metaalbewerking van leidingwerk, constructiewerk, kwaliteitslaswerk, orbitaal lassen, engineering, ontwerpen en machine-onderhoud voor de industrie.

Het team

Velmon Service en Revisie bestaat uit een groep vakmensen met jarenlange ervaring in onderhoud, machinebeveiliging en reparatie aan al uw metaal- en/of houtbewerkingsmachines. Wij kunnen hier door onze jaren lange ervaring goed inspelen op uw wensen.

De klanten van Velmon

Wij hebben projecten uitgevoerd bij onder andere het Ministerie van Defensie, Shell, KLM, NRG, TATA,  gemeentelijke vervoersbedrijven, sociale werkplaatsen, scholen, metaalbewerkingsbedrijven en overige gemeente/overheidsinstellingen. Onze klantengroep is divers en heeft ook vaak specifieke eisen.

Onze werkplaats

Onze werkplaats, die wij samen met Velmon MPC B.V. delen ligt gelegen aan de Ambachtsring 14 te Heemskerk. Vanuit hier voeren wij onze werkzaamheden op locatie uit.

Certificering

Velmon Service en Revisie is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie aan al uw metaal- en/of houtbewerkingsmachines. Onze vakbekwame monteurs keuren volgens NEN3140 en passen uw machines elektrisch aan volgens de EN NEN60204 / 50110 / ARBO. Wij zijn VCA** en ISO9001 gecertificeerd.

De ondernemers achter Velmon

Velmon BV staat voor ‘van der VELden MONtage’ en is sinds de start in 1999 in handen van Bert van der Velden. Begin 2017 is Peter Schouten bij het bedrijf gekomen en zij runnen nu samen het bedrijf. Hier zijn Velmon MPC en Velmon Service en Revisie onderdeel van.

Peter Schouten en Bert van der Velden Velmon

Peter Schouten en Bert van der Velden

Meer weten? Neem contact met ons op!