Machines

Wij verkopen machines van het merk Knuth. Het portofolio van Knuth varieert van conventionele en CNC bewerkingsmachines, waaronder draaimachines, freesmachines, boormachines, slijpmachines, een grote verscheidenheid aan plaatbewerkingsmachines zoals laser, water en plasmasnijmachines, buigmachines, scharen en kantbanken.  Knuth levert machine in verschillende maten. Alle machines zijn afkomstig uit eigen productiefaciliteiten in Guangzhou of van zorgvuldig geselecteerde leveranciers in verschillende delen van de wereld waaronder Korea, Taiwan en Turkije.  Alle machines zijn in Duitsland getest, voldoen aan de CE-norm en zijn eenvoudig te gebruiken en te onderhouden.

Velmon Service & Revisie heeft voldoende Service monteurs in dienst die altijd voor je klaar staan mocht er onverhoopt een storing optreden, verder zijn we gespecialiseerd in Preventief onderhoud en elektrische keuringen. Wij leveren niet alleen nieuwe machines maar kunnen ook je hele machinepark onderhouden.

 

Draaimachine

Knuth heeft een grote keuze aan draaimachines voor nauwkeurige en betrouwbare bewerkingen. CNC draaimachines zijn verkrijgbaar in alle configuraties van standaard horizontaal tot schuin bed en verticaal.

Freesmachine

Of uw behoeften nu verband houden met industriële productie, reparatiewerkplaatsen of opleidingsbedrijven. Knuth heeft zowel conventionele freesmachines of CNC-freesmachines te koop.

Slijpmachines

Slijpmachines slijpen het materiaal door middel van slijpschijven, schuurkoppen of schuurdoeken. Hiervoor biedt Knuth de oplossingen voor diverse toepassingsgebieden, van CNC-slijpmachines voor serieproductie tot conventionele rondslijpmachines voor incidenteel gebruik.

Boormachines

Knuth biedt boormachines  in iedere werkplaats en zijn verkrijgbaar als radiaalboormachines, kolomboormachines en tafelboormachines. Veel boormachines hebben ook een draadsnijfunctie waarmee de tap automatisch in en uit een bestaand gat wordt geschroefd.

Plaatbewerking

In de veelzijdige wereld van de plaatbewerking kunt u niet alleen buigen maar ook profielen nauwkeurig snijden, ponsen en kerven. Knuth biedt u conventionele en CNC gestuurde machines in veel verschillende maten en capaciteiten.

Zaagmachines

Bandzagen zijn een onmisbaar onderdeel in je machinepark. Knuth biedt verschillende soorten bandzagen, van halfautomatisch tot volautomatisch tot NC- en CNC gestuurd.