Machinebeveiliging

Velmon Service en Revisie kan zich door zijn jarenlange ervaring specialist op het gebied van machinebeveiliging noemen.
De diversiteit van machines die wij door de jaren heen hebben beveiligd en aangepast is uitgebreid. Wij kunnen dan ook met trots zeggen specialisatie door kunde en doen.
Om elk risico voor u uit te sluiten, beoordelen en scannen we uw machinepark om het vervolgens aan te passen aan de wettelijke richtlijnen.
Van het plaatsen van veiligheidskappen tot het herinrichten van de elektrische installatie. Dit doen we altijd in overleg met uw machineoperator.
Samen zoeken we naar aanpassingen met de juiste balans tussen veiligheid en werkbaarheid. Zo zijn uw werknemers verzekerd van een veilig en gebruiksvriendelijk machinepark.

Machinebeveiliging rond installaties

Voor het plaatsen van machinebeveiliging rond de installaties kunt u via Velmon MPC bij ons terecht. Verbeter de veiligheid in uw organisatie en voorkom ongelukken. Om de kans op ongevallen te verminderen moeten machines voorzien worden van veiligheidscomponenten voor machinebeveiliging. Wij kunnen u hier niet alleen bij adviseren maar ook bij ondersteunen en het voor u implementeren. Zodat uw medewerkers veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Ga voor meer informatie hierover naar Velmon MPC machinebeveiliging.

machinebeveiliging Velmon Service en Revisie